28c97252c

    Tala Fou

O le CGN Begood Party na te fa'atulagaina ni Gaoioiga mo le Failautusi e Auina atu ai le Vasega Pati i le Tulaga o Mutia.

Ina ia mafai ona faʻatinoina atili manaʻoga lautele o le aʻoaʻoina o talafaasolopito o pati ma aʻoaʻoga a le Komiti Tutotonu a le Party o le "Aʻoaʻoina o Talafaasolopito o le Pati, Malamalama i Manatu, Faia Galuega Faʻatino, Tatala Fou Ground", Begood pati faʻatulagaina taʻitaʻia tagata faigaluega uma e aʻoaʻo lanu mumu, aoina mumu. malosi, fa'aleleia le tomai fa'apolokiki, ma fa'amalosia le gafatia fa'apisinisi.I le aso 15 o Me, 2021, na tuʻufaʻatasia ai le faʻalapotopotoga a le kamupani ma le IT sales department e faʻatino le gaioiga o le fausiaina o le 'au ma le autu o le "Go Straight Forward with No Regret to Time", ma faʻatino galuega a le failautusi e auina atu le pati. vasega e oo atu i le tulaga o le mutia.E silia ma le 40 le aufaigaluega sa auai i lea galuega, ma sa faia ai se lauga a le failautusi o le faalapotopotoga a le kamupani, Mr. Wo Gang.

I le taimi o le fausiaina o le au, na aʻoaʻo ai e Mr. Wo Gang le autu o le atinaʻeina o le Communist Party of China, e aofia ai le taua o le aʻoaʻoina mai le tala faasolopito o le pati, le talaʻaga ma le atinaʻeina o le pati, le talafaasolopito o le selau tausaga o le faavaeina o le pati. pati, toe iloilo fonotaga taua ma mataupu mamalu.Na faamatalaina auiliili e Mr. Wo Gang le talafaasolopito o atinae a le Communist Party of China, ina ia maua ai e le aufaigaluega se malamalamaga manino ma sili atu ona malamalama i le talafaasolopito o atinae ma tulaga mataʻina na ausia e le Pati.

Ina ia mafai ona toe suia le aafiaga o le aoaoina o le talafaasolopito o pati i le uunaiga e faia galuega faatino, ma ia mautinoa le faamaeaina manuia o faailoga faaletausaga o le tamaoaiga, Mr. Wo Gang taʻitaʻia matagaluega eseese e aotele ma auiliili le faagaoioiga o alamanuia IT i le kuata 1st. o le 2021, na faʻamaonia atoatoa ai iʻuga.I le va'ai atu i fa'afitauli o lo'o i ai nei, na fa'atulaga ai se talanoaga e su'esu'e ai fofo ma fa'atulaga galuega autu o le isi laasaga.

Ina ua maeʻa le fausiaina o le au, na fai mai le aufaigaluega e ala i lenei fausiaina o le au, latou te maua se malamalama loloto atu i seneturi o le talafaasolopito o tauiviga mamalu a le pati, ma e matua musuia lava e le malosi mumu, na atili ai ona faamalosia le "Four Self-Confidence" ma faaleleia le "Four Consciousness", ma faʻaalia e faapea i le galuega ma le olaga i le lumanaʻi, o le a latou ausia ma le mausali le "Two Safeguards", ma e masani ona galulue faʻatasi ma le Komiti Tutotonu o le Party lea e avea Mr. Xi Jinping ma taʻitaʻia autu i se tulaga maualuga o le. tumau, ma o le a latou saofagā malosi i le faatinoga faaletausaga a le kamupani.I le lumana'i, o le a fa'atinoina e le kamupani se fa'asologa o a'oa'oga o tala fa'asolopito o pati ma a'oa'oga e fa'atatau i uiga o matagaluega ta'itasi.

talafou_img
newsimg-3

Taimi meli: Aukuso-16-2021